Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Με τα χρόνια, έχουμε καταφέρει να γίνουμε από τους πιο αξιόπιστους και φημισμένους κατασκευαστές χειροποίητων Χρυσών και Ασημένιων κοσμημάτων, που είχαν την ευχέρια να εξυπηρετήσουν πελάτες που έφτασαν στην Κρήτη για διακοπές, και έμειναν στο φανταστικό ξενοδοχείο Sea Side Resort & SPA .

Από τότε, λαμβάνοντας υπόψην τις δραστικές αλλαγές των καιρών μας και στην ταχεία αναδυόμενη ηλεκτρονική αγορά, καθώς και τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας, μέσω ενός online καταστήματος.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ

Προσφέρουμε μία ευέλικτη και όμορφη πλατφόρμα, όπου ο πελάτης μπορεί να έρθει σε επαφή με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, με σκοπό την δημιουργία νέων κοσμημάτων συνδυάζοντας τον καλλιτεχνικό του οίστρο και την κουλτούρα μας που βασίζεται στα παραδοσιακά Ελληνικά κοσμήματα.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο στόχος μας είναι να σου δώσουμε την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα στα ιδιαίτερα χειροποίητα κοσμήματά μας, τα οποία μπορείς να προσαρμόσεις ανάλογα με τις επιθυμίες σου για να φτιάξει ένας μοναδικό κόσμημα.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Προτεραιότητα μας είναι να υποστηρίξουμε και να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε ιδέα έχεις στο μυαλό σου.Πιστεύουμε σθεναρά ότι η τέχνη κατασκευής κοσμήματων, όπως και άλλες μορφές τέχνης, πρέπει να εναρμονίζονται με την ιδιαιτερότητα και τον χαρακτήρα του καθενός.

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σου, και να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου.

Silver Ring with Golden finish and Amethyst gemstone

Πηγη εμπνευσης

Εμπνεόμαστε από τα αρχαία Ελληνικά μοντέλα και το αδάμαστο Κρητικό τοπίο για να παράγουμε κοσμήματα διαχρονικά.

Τα μοναδικά κοσμήματά μας, δημιουργούνται με αγάπη και πάθος, που έχουν ως σκοπό να προσθέσουν μία λαμπερή νότα σε κάθε εμφάνιση. Ανακάλυψε τις αυθεντικές και μοναδικές συλλογές μας, οι οποίες κατοπτρίζουν τον ιδιαίτερο σχέδιο μας.

Ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος με τα πιο εμβληματικά κοσμήματα.

Ποικιλόμορφα κομμάτια, σε συνδυασμό με μοναδικούς ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους που φέρουν την υπογραφή μας. Ανακάλυψε την τέχνη των κοσμημάτων. Γίνε πηγή έμπνευσης ο ίδιος, και φτιάξε την δική σου μοναδική εμφάνιση. Ακολούθησε μας στο ταξίδι της δημιουργίας.

Μοιράσουν το στυλ και την προσωπικότητα σου μέσα απο τις δημιουργίες μας, σε τιμές εργαστηρίου.

Η φύση και οι αρχαίοι Ελληνικοί πολιτισμοί, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα χειροποίητα αξεσουάρ μας, όπου τα σχήματα και τα χρώματα του νησιού κατοπτρίζουν κάθε ξεχωριστό κομμάτι.