Νομική Αποποίηση Ευθύνών

Η Αποποίηση Ευθυνών παραθέτει την κατευθυντήρια γραμμή, γνωστοποιήσεις, και όρους χρήσης της ιστοσελίδας (“Ιστοσελίδα” ή “Υπηρεσία”) cretations.com και οποιαδήποτε σχετιζόμενα προϊόντα και υπηρεσίες (συνολικά, “Υπηρεσίες”). Η συγκεκριμένη Αποποίηση Ευθυνών είναι νομικά δεσμευτική συμφωνία μεταξύ σου (“Χρήστης”, “εσύ” ή “εσείς”) και του Μάριου Ευάγγελου Κανάκη (“Μάριος Ευάγγελος Κανάκης”, “εμείς”, “εμάς” ή “μας”). Με την πρόσβαση και την χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών αποδέχεσαι ό,τι έχεις διαβάσει, κατανοήσει, και δεσμεύεσαι με την οριοθέτηση των όρων της Αποποίησης Ευθυνών. Εάν εισέρχεσαι σε αυτήν την Αποποίηση Ευθυνών ως φυσικό πρόσωπο μίας Εταιρίας, ως Εταιρία ή άλλη Νομική Οντότητα, αντιπροσωπεύεις την οντότητα αυτή και έχεις την εξουσία να την δεσμεύσεις σε αυτήν την Αποποίηση Ευθυνών, στην οποία περίπτωση οι όροι «Χρήστης», «εσύ», ή «εσείς» αναφέρονται στην οντότητα αυτή. Εάν δεν έχεις την εξουσιοδότηση, ή εάν δεν συμφωνείς με τους όρους της Αποποίησης Ευθυνών, τότε δεν πρέπει να την αποδεχτείς και απαγορεύεται να έχεις πρόσβαση και να χρησιμοποιήσεις αυτήν την Ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες της. Αναγνωρίζεις ό,τι αυτή η Αποποίηση Ευθυνών είναι ένα συμβόλαιο μεταξύ εσένα και του Μάριου Ευάγγελου Κανάκη, ακόμα και εάν είναι σε ηλεκτρονική μορφή και δεν το έχεις υπογράψει σε έγγραφη μορφή, διέπει την χρήση σου αυτής της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών της.

Εκπροσώπηση

Οποιαδήποτε γνώμη ή άποψη εκπροσωπείται σε αυτήν την Ιστοσελίδα κατοπτρίζει τις γνώμες και τις απόψεις του Μάριου Ευάγγελου Κανάκη, των συνεργατών του, δημιουργούς περιεχομένου ή και υπαλλήλους. Οποιαδήποτε γνώμη ή άποψη δεν αποσκοπεί και δεν περιέχει κακόβουλη πρόθεση ως προς οποιαδήποτε θρησκεία, εθνικότητα, ομάδα, οργανισμό, εταιρία, ή πρόσωπο.

Περιεχόμενο και Αναρτήσεις

Απαγορεύτε σε οποιαδήποτε περίπτωση να τροποποιήσεις, εκτυπώσεις ή αντιγράψεις, οποιοδήποτε μέρος αυτής της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών της. Συμπερίληψη οποιουδήποτε μέρους αυτής της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών της σε άλλη εργασία, είτε σε τυπωμένη, ηλεκτρονική ή άλλη μορφή ή συμπερίληψη συγκεκριμένου μέρους αυτής της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών της σε κάποιο πόρο με την μορφή ενσωμάτωσης, πλαισίωσης, ή διαμόρφωσης χωρίς την έγγραφη άδεια του Μάριου Ευάγγελου Κανάκη, απαγορεύεται ρητά.

Μπορείς να δημοσιεύεις αυθεντικό περιεχόμενο και να σχολιάσεις σε υπάρχον περιεχόμενο σε αυτήν την Ιστοσελίδα. Ανεβάζοντας ή κοινοποιώντας περιεχόμενο ή οποιαδήποτε πληροφορία στον Μάριο Ευάγγελο Κανάκη, δίνεις απεριόριστη άδεια στον Μάριο Ευάγγελο Κανάκη, το διαρκές δικαίωμα να διανέμει, δημοσιεύσει, αναπαράγει, επαναχρησιμοποιήσει και αντιγράψει τις πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται. Απαγορεύτε ρητά να προσποιηθείς ό,τι είσαι κάποιο άλλο πρόσωπο μέσω της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών της. Απαγορεύτε ρητά να δημοσιεύσεις περιεχόμενο το οποίο είναι δυσφημιστικό, απατηλό, άσεμνο, απειλητικό, ή επεμβαίνει στα δικαιώματα απορρήτου ενός άλλου προσώπου ή με κάποιο τρόπο είναι παράνομο. Απαγορεύτε ρητά να δημοσιεύσεις περιεχόμενο το οποίο παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία και τα πνευματικά δικαιώματα άλλου προσώπου η οντότητας. Απαγορεύετε ρητά να δημοσιεύσεις περιεχόμενο το οποίο περιλαμβάνει κάποιο ιό (computer virus) ή κώδικα ο οποίος είναι σχεδιασμένος να αναστατώσει, βλάψει, ή να περιορίσει τις λειτουργίες οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού.

Αποζημίωση και Χορηγία

Μερικοί από τους συνδέσμους της Ιστοσελίδας μπορεί να είναι «σύνδεσμοι συνεργατών». Αυτό σημαίνει ό,τι εάν πατήσετε το σύνδεσμο και αγοράσετε ένα αντικείμενο, ο Μάριος Ευάγγελος Κανάκης θα λάβει το «ποσοστό συνεργάτη».

Κριτικές και Μαρτυρίες

Λαμβάνουμε μαρτυρίες οποιασδήποτε μορφής σε διάφορες φόρμες. Οι μαρτυρίες δεν εγγυάται ό,τι εκπροσωπούν όλους εκείνους που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας, και ο Μάριος Ευάγγελος Κανάκης δεν είναι υπεύθυνος για τις απόψεις ή τα σχόλια τα οποία αναρτιούνται στην Ιστοσελίδα, ούτε τα διαμοιράζει και κοινοποιεί απαραίτητα. Όλες οι απόψεις που εκφέρονται είναι αποκλειστικά οι απόψεις αυτών που τις δημοσιεύουν ή αυτών που ασκούν κριτική.

Οι μαρτυρίες που φαίνονται, είναι κατά λέξει, με εξαίρεση τις διορθώσεις σε τυχόν γραμματικά και ορθογραφικά λάθη. Μερικές μαρτυρίες ή κριτικές μπορεί να έχουν τροποποιηθεί για σαφήνεια, ή να έχει γίνει περίληψη σε περίπτωση που ή αυθεντική κριτική η μαρτυρία περιλαμβάνει περιττές πληροφορίες ή λεπτομέρειες οι οποίες δεν έχουν σχέση με το γενικό κοινό. Ενδέχεται να γίνει ανασκόπηση στις μαρτυρίες και τις κριτικές για την αυθεντικότητα τους πριν τις δημοσιεύσουμε σε κοινή θέα.

Αποζημίωση και Εγγυήσεις

Η ακρίβεια, αξιοπιστία και η πληρότητα των πληροφοριών και του περιεχομένου το οποίο διανέμεται, συνδέεται, κατεβάζετε ή δίνετε πρόσβαση μέσω της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών της, δεν είναι εγγυημένο από τον Μάριο Ευάγγελο Κανάκη. Οι πληροφορίες που περιέχονται στην Ιστοσελίδα είναι πληροφορίες γενικού τύπου και δεν αποσκοπούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν οποιουδήποτε είδους επαγγελματικές συμβουλές. Ζητήστε βοήθεια από επαγγελματία εάν την χρειάζεστε. Επιπλέον, οι πληροφορίες που περιέχονται στην Ιστοσελίδα και σε συνδέσμους σε άλλες σελίδες μπορούν να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

Αλλαγές και Τροπολογίες

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την Νομική Αποποίηση Ευθυνών ή τους όρους που αναγράφονται σχετικά με την Ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες της οποιαδήποτε στιγμή, από την δημοσίευση μιας ανανεωμένης έκδοσης της υπάρχουσας Αποποίησης στην Ιστοσελίδα. Όταν γίνει αυτό, θα μεταβάλλουμε την ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης στο τέλος αυτής της σελίδας. Συνεχής χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών της μετά από οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή συνιστά την συγκατάθεση και αποδοχή σου στις αλλαγές.

Αποδοχή της Νομικής Αποποίησης Ευθυνών

Αναγνωρίζεις και αποδέχεσαι ό,τι έχεις διαβάσει την Νομική Αποποίηση Ευθυνών και συμφωνείς με όλους τους όρους και τις συνθήκες που αναγράφονται. Με την πρόσβαση σου στην Ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες της, συμφωνείς ό,τι δεσμεύεσαι νομικά από την Αποποίηση Ευθυνών. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείς και δεν αποδέχεσαι τους όρους της Αποποίησης Ευθυνών, δεν έχεις το δικαίωμα να επισκέπτεσαι ή να χρησιμοποιείς την Ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες της.

Επικοινώνησε

Σε περίπτωση που θέλεις να επικοινωνήσεις για να καταλάβεις περισσότερα σχετικά με την συγκεκριμένη Αποποίηση Ευθυνών ή θέλεις να επικοινωνήσεις για κάποιο θέμα σχετικά με αυτήν, μπορείς να το κάνεις μέσω της φόρμας η να στείλεις email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cretations.com

Αυτό το έγγραφο τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 25 Απριλίου, του 2021.