Πολιτική απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου (“Πολιτική”) περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι προσωπικές πληροφορίες (“Προσωπικές πληροφορίες”) που μπορείτε να παρέχετε στον ιστότοπο cretations.com (“Ιστότοπος” ή “Υπηρεσία”) και οποιοδήποτε από τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες του (συλλογικά ” Υπηρεσίες “) συλλέγονται, προστατεύονται και χρησιμοποιούνται. Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς και πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ενημερώσετε αυτές τις πληροφορίες. Αυτή η Πολιτική είναι μια νομικά δεσμευτική συμφωνία μεταξύ σας (“Χρήστης”, “εσείς” ή “σας”) και του Μάριου Ευάγγελου Κανάκη (“Μάριος Ευάγγελος Κανάκης”, “εμείς”, “εμάς” ή “μας”). Με την πρόσβαση και χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδέχεστε να δεσμεύεστε από τους όρους της παρούσας συμφωνίας. Αυτή η Πολιτική δεν ισχύει για τις πρακτικές εταιρειών που δεν κατέχουμε ή ελέγχουμε, ή για άτομα που δεν απασχολούμε ή διαχειριζόμαστε.

Αυτόματη συλλογή πληροφοριών

Όταν ανοίγετε τον ιστότοπο, οι διακομιστές μας καταγράφουν αυτόματα πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση IP της συσκευής σας, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τον τύπο και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος, τις προτιμήσεις γλώσσας ή την ιστοσελίδα που επισκέπτεστε προτού επισκεφθείτε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας, σελίδες του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας που επισκέπτεστε, ο χρόνος που αφιερώνεται σε αυτές τις σελίδες, πληροφορίες που αναζητάτε στον ιστότοπο, ώρες και ημερομηνίες πρόσβασης και άλλα στατιστικά στοιχεία.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα χρησιμοποιούνται μόνο για τον εντοπισμό πιθανών περιπτώσεων κατάχρησης και για τον καθορισμό στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση και την κυκλοφορία του ιστότοπου και των υπηρεσιών. Αυτές οι στατιστικές πληροφορίες δεν συγκεντρώνονται με άλλο τρόπο ώστε να εντοπίζουν συγκεκριμένους χρήστες του συστήματος.

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες χωρίς να μας πείτε ποιοι είστε ή να αποκαλύψετε τυχόν πληροφορίες με τις οποίες κάποιος θα μπορούσε να σας αναγνωρίσει ως συγκεκριμένο άτομο. Εάν, ωστόσο, θέλετε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις δυνατότητες στον ιστότοπο, ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες (για παράδειγμα, το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας). Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε τυχόν πληροφορίες που μας παρέχετε εν γνώσει σας όταν δημιουργείτε λογαριασμό, δημοσιεύετε περιεχόμενο, πραγματοποιείτε αγορά ή συμπληρώνετε οποιεσδήποτε ηλεκτρονικές φόρμες στον ιστότοπο. Όταν απαιτείται, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Προσωπικά στοιχεία όπως όνομα, χώρα διαμονής κ.λ.π.
 • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κ.λ.π.
 • Λεπτομέρειες λογαριασμού όπως όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης κ.λ.π.
 • Πληροφορίες πληρωμής, όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας, τραπεζικά στοιχεία κ.λ.π.
 • Δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας, όπως γεωγραφικό πλάτος και μήκος.
 • Οποιοδήποτε άλλο υλικό που υποβάλλετε σε μας, όπως άρθρα, εικόνες, σχόλια κ.λ.π.

Ορισμένες από τις πληροφορίες που συλλέγουμε είναι απευθείας από εσάς μέσω της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών. Ωστόσο, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς από άλλες πηγές, όπως δημόσιες βάσεις δεδομένων, πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, τρίτους παρόχους δεδομένων και από συνεργάτες μάρκετινγκ. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από άλλες πηγές μπορεί να περιλαμβάνουν δημογραφικές πληροφορίες, όπως ηλικία και φύλο, πληροφορίες συσκευής, όπως διευθύνσεις IP, τοποθεσία και διαδικτυακά δεδομένα συμπεριφοράς, όπως πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, πληροφορίες προβολής σελίδας και αποτελέσματα αναζήτησης και συνδέσμους.

Χρήση και επεξεργασία συλλεγόμενων πληροφοριών

Προκειμένου να καταστήσουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες διαθέσιμες σε εσάς ή για να εκπληρώσουμε μια νομική υποχρέωση, πρέπει να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες Εάν δεν παρέχετε τις πληροφορίες που ζητάμε, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τα ζητούμενα προϊόντα ή υπηρεσίες. Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών
 • Εκπλήρωση και διαχείριση παραγγελιών
 • Παράδοση προϊόντων ή υπηρεσιών
 • Βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών
 • Αποστολή διαφημιστικών ανακοινώσεων
 • Απάντηση σε ερωτήσεις και υποστήριξη
 • Λήψη σχολίων από χρήστες
 • Βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη
 • Δημοσίευση μαρτυριών από πελάτες
 • Παροχή στοχευμένων διαφημίσεων
 • Διαχείρηση κληρώσεων και διαγωνισμών
 • Επιβολή όρων, προϋποθέσεων και πολιτικών απορρήτου
 • Προστασία από κακόβουλους χρήστες
 • Απάντηση σε νομικά ζητήματα και αποτροπή λαθών
 • Εκτέλεση και διαχείρηση του ιστότοπου και των υπηρεσιών

Η επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες, όπου βρίσκεστε στον κόσμο και εάν ισχύει ένα από τα ακόλουθα: (i) έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει, όταν η επεξεργασία των Προσωπικών Πληροφοριών υπόκειται στον Νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια ή στον ευρωπαϊκό νόμο περί προστασίας δεδομένων · (ii) η παροχή πληροφοριών είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας συμφωνίας μαζί σας ή / και για τυχόν προσυμβατικές υποχρεώσεις αυτής · (iii) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται · (iv) η επεξεργασία σχετίζεται με μια εργασία που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση επίσημης εξουσίας που μας έχει ανατεθεί. (v) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκουμε από εμάς ή από τρίτο μέρος.

Λάβετε υπόψη ότι, σύμφωνα με ορισμένες νομοθεσίες, ενδέχεται να μας επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες έως ότου αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία (με την εξαίρεση), χωρίς να χρειάζεται να βασιζόμαστε στην συγκατάθεση σας ή οποιαδήποτε άλλη από τις ακόλουθες νομικές βάσεις παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να αποσαφηνίσουμε τη συγκεκριμένη νομική βάση που ισχύει για την επεξεργασία, και ιδίως εάν η παροχή προσωπικών πληροφοριών είναι μια νομική ή συμβατική απαίτηση ή μια απαίτηση απαραίτητη για τη σύναψη σύμβασης.

Χρέωση και πληρωμές

Σε περίπτωση υπηρεσιών που απαιτούν πληρωμή, ζητάμε πιστωτικές κάρτες ή άλλα στοιχεία λογαριασμού πληρωμής, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία πληρωμών. Τα δεδομένα της συναλλαγής αγοράς σας αποθηκεύονται μόνο εφόσον είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής αγοράς σας. Αφού ολοκληρωθεί, οι πληροφορίες συναλλαγής αγοράς διαγράφονται. Όπου είναι απαραίτητο για την επεξεργασία μελλοντικών πληρωμών και με την προϋπόθεση της προηγούμενης συγκατάθεσής σας, τα οικονομικά σας στοιχεία θα αποθηκευτούν σε κρυπτογραφημένη μορφή σε ασφαλείς διακομιστές του παρόχου υπηρεσιών πληρωμών που είναι πρόθυμος να χειριστεί τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Όλες οι πύλες άμεσων πληρωμών συμμορφώνονται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας, που τα διαχειρίζεται το PCI Security Standards Council, το οποίο είναι μια κοινή προσπάθεια εμπορικών σημάτων όπως Visa, MasterCard, American Express και Discover. Η ευαίσθητη και ιδιωτική ανταλλαγή δεδομένων γίνεται μέσω ενός ασφαλούς καναλιού επικοινωνίας SSL και είναι κρυπτογραφημένο και προστατεύεται με ψηφιακές υπογραφές, ενώ ο ιστότοπος και οι Υπηρεσίες συμμορφώνονται επίσης με τα πρότυπα PCI προκειμένου να δημιουργηθεί όσο το δυνατόν πιο ασφαλής για ένα περιβάλλον. Οι σαρώσεις για κακόβουλα προγράμματα πραγματοποιούνται σε τακτική βάση για επιπλέον ασφάλεια και προστασία.

Διαχείριση πληροφοριών

Μπορείτε να διαγράψετε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για εσάς. Οι Προσωπικές Πληροφορίες που μπορείτε να διαγράψετε ενδέχεται να αλλάξουν καθώς αλλάζουν οι ιστοσελίδες και οι υπηρεσίες. Ωστόσο, όταν διαγράφετε προσωπικά στοιχεία, ενδέχεται να διατηρήσουμε αντίγραφο των αναθεωρημένων προσωπικών πληροφοριών στα αρχεία μας για τη διάρκεια που απαιτείται για να συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις μας έναντι των συνεργατών μας, και για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω.

Αποκάλυψη πληροφοριών

Ανάλογα με τις υπηρεσίες που ζητήθηκαν και για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε συναλλαγής ή την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας που έχετε ζητήσει, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας, με τη συγκατάθεσή σας, στους αξιόπιστους συνεργάτες μας. Δεν κοινοποιούμε προσωπικά στοιχεία σε μη συνδεδεμένα τρίτα μέλη. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών δεν έχουν εξουσιοδότηση να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν τα στοιχεία σας, εκτός εάν είναι απαραίτητο για την παροχή υπηρεσιών εκ μέρους μας ή τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις. Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για αυτούς τους σκοπούς μόνο με τρίτα μέλη των οποίων οι πολιτικές απορρήτου είναι συνεπείς με τις δικές μας ή που συμφωνούν να συμμορφωθούν με τις πολιτικές μας σχετικά με τα προσωπικά στοιχεία. Σε αυτούς τους συνεργάτες παρέχονται προσωπικές πληροφορίες που χρειάζονται μόνο για την εκτέλεση των καθορισμένων λειτουργιών τους και δεν τους εξουσιοδοτούμε να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες για το δικό τους μάρκετινγκ ή για άλλους σκοπούς.

Θα αποκαλύψουμε τυχόν προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή λαμβάνουμε εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο, όπως συμμόρφωση με μια κλήτευση ή παρόμοια νομική διαδικασία, και όταν πιστεύουμε με καλή πίστη ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας, την προστασία σας ή την ασφάλεια των άλλων, διερεύνηση απάτης ή απάντηση σε κυβερνητικό αίτημα.

Διατήρηση πληροφοριών

Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις συμφωνίες μας, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τυχόν συγκεντρωτικά δεδομένα που προέρχονται ή ενσωματώνονται στα προσωπικά σας στοιχεία αφού τα ενημερώσετε ή τα διαγράψετε, αλλά όχι με τρόπο που θα σας ταυτοποιήσουν προσωπικά. Μόλις λήξει η περίοδος διατήρησης, οι προσωπικές πληροφορίες διαγράφονται. Επομένως, το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα διόρθωσης και το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων δεν μπορούν να εφαρμοστούν μετά τη λήξη της περιόδου διατήρησης.

Μεταφορά πληροφοριών

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, οι μεταφορές δεδομένων ενδέχεται να περιλαμβάνουν μεταφορά και αποθήκευση των πληροφοριών σας σε μια χώρα διαφορετική από τη δική σας. Έχετε το δικαίωμα να μάθετε για τη νομική βάση της διαβίβασης πληροφοριών σε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε οποιονδήποτε διεθνή οργανισμό δημοσίου διεθνούς δικαίου ή που έχει συσταθεί από δύο ή περισσότερες χώρες, όπως ο ΟΗΕ, και για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται από εμάς για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας. Εάν πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε τέτοια μεταφορά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα ελέγχοντας τις σχετικές ενότητες αυτής της Πολιτικής ή ρωτήστε μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην ενότητα επικοινωνίας.

Δικαιώματα χρηστών

Μπορείτε να ασκήσετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με τις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε. Συγκεκριμένα, έχετε το δικαίωμα να κάνετε τα εξής: (i) έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας όταν έχετε προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των πληροφοριών σας. (ii) έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των πληροφοριών σας εάν η επεξεργασία πραγματοποιείται σε νομική βάση εκτός από αυτή που συγκατατεθήκατε. (iii) έχετε το δικαίωμα να μάθετε εάν υποβάλλονται σε επεξεργασία πληροφορίες από εμάς, να λάβετε αποκάλυψη σχετικά με ορισμένες πτυχές της επεξεργασίας και να λάβετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που υποβάλλονται σε επεξεργασία. (iv) έχετε το δικαίωμα να επαληθεύσετε την ακρίβεια των πληροφοριών σας και να ζητήσετε να ενημερωθούν ή να διορθωθούν. (v) έχετε το δικαίωμα, υπό ορισμένες συνθήκες, να περιορίσετε την επεξεργασία των πληροφοριών σας, οπότε δεν θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για κανέναν άλλο σκοπό εκτός από την αποθήκευσή τους. (vi) έχετε το δικαίωμα, υπό ορισμένες συνθήκες, να λάβετε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς. (vii) έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τις πληροφορίες σας σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από υπολογιστή μορφή και, εάν είναι τεχνικά εφικτό, να τις διαβιβάζετε σε άλλον ελεγκτή χωρίς κανένα εμπόδιο. Αυτή η διάταξη ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία των πληροφοριών σας γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα και ότι η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, σε ένα συμβόλαιο στο οποίο ανήκετε ή σε προσυμβατικές υποχρεώσεις αυτής.

Δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία

Όπου η επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών γίνεται για το δημόσιο συμφέρον, κατά την άσκηση μιας επίσημης αρχής που έχει κατοχυρωθεί σε εμάς ή για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκουμε, μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία παρέχοντας ένα λόγο για να δικαιολογήσετε ένσταση. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι, εάν η επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών γίνεται για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία ανά πάσα στιγμή χωρίς να παρέχετε καμία αιτιολόγηση. Για να μάθετε, εάν επεξεργαζόμαστε προσωπικές πληροφορίες για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε να ανατρέξετε στις σχετικές ενότητες αυτού του εγγράφου.

Δικαιώματα προστασίας δεδομένων βάσει του GDPR

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων και ο Μάριος Ευάγγελος Κανάκης στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Πληροφοριών. Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για εσάς και εάν θέλετε να καταργηθούν από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες που αποθηκεύουμε και έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά σας στοιχεία.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν προσωπικά στοιχεία που πιστεύετε ότι είναι ανακριβή. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων υπό ορισμένες προϋποθέσεις αυτής της Πολιτικής.
 • Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.
 • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμούς στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Όταν περιορίζετε την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών, ενδέχεται να τις αποθηκεύσουμε, αλλά δεν θα τις επεξεργαστούμε περαιτέρω.
 • Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε σε εσάς σε μια δομημένη, αναγνώσιμη από υπολογιστή και συνήθως χρησιμοποιούμενη μορφή.
 • Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όπου ο Μάριος Ευάγγελος Κανάκης βασίστηκε σε αυτή για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Πώς να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα

Οποιαδήποτε αιτήματα για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορούν να απευθύνονται στον Μάριο Ευάγγελο Κανάκη μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα. Το αίτημά σας πρέπει να παρέχει επαρκείς πληροφορίες που μας επιτρέπουν να επαληθεύσουμε ότι είστε το άτομο που ισχυρίζεστε ή ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος αυτού του ατόμου. Πρέπει να συμπεριλάβετε επαρκείς λεπτομέρειες για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε σωστά το αίτημα και να απαντήσουμε σε αυτό. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας ή να σας παρέχουμε προσωπικά στοιχεία, εκτός εάν πρώτα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας ή την εξουσία σας για να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα και επιβεβαιώσουμε ότι τα προσωπικά στοιχεία σχετίζονται με εσάς.

Απόρρητο των παιδιών

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μην υποβάλετε προσωπικά στοιχεία μέσω της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους νόμιμους κηδεμόνες να παρακολουθούν τη χρήση του Διαδικτύου των παιδιών τους και να συμβάλλουν στην εφαρμογή αυτής της Πολιτικής, δίνοντας οδηγίες στα παιδιά τους να μην παρέχουν ποτέ προσωπικές πληροφορίες μέσω του ιστότοπου και των υπηρεσιών χωρίς την άδειά τους. Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι ένα παιδί κάτω των 18 ετών μας παρείχε προσωπικά στοιχεία μέσω της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών, επικοινωνήστε μαζί μας. Πρέπει επίσης να είστε τουλάχιστον 16 ετών για να συναινέσετε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών στη χώρα σας (σε ορισμένες χώρες ενδέχεται να επιτρέψουμε στον γονέα ή τον κηδεμόνα σας να το πράξει εκ μέρους σας).

Cookies

Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες χρησιμοποιούν “cookies” για να εξατομικεύσουν την εμπειρία σας στο διαδίκτυο. Ένα cookie είναι ένα αρχείο κειμένου που τοποθετείται στον σκληρό σας δίσκο από έναν διακομιστή ιστοσελίδων. Τα cookies δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση προγραμμάτων ή την παράδοση ιών στον υπολογιστή σας. Τα cookies εκχωρούνται μοναδικά σε εσάς και μπορούν να διαβαστούν μόνο από διακομιστή ιστού στον τομέα που σας εξέδωσε το cookie.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies για τη συλλογή, αποθήκευση και παρακολούθηση πληροφοριών για στατιστικούς σκοπούς για τη λειτουργία της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών. Έχετε τη δυνατότητα να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies, εάν προτιμάτε. Εάν επιλέξετε να απορρίψετε τα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να ζήσετε πλήρως τις δυνατότητες του ιστότοπου και των υπηρεσιών. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies και πώς να τα διαχειριστείτε, επισκεφθείτε το internetcookies.org.

“Μην παρακολουθείτε”

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης ενσωματώνουν μια λειτουργία “Μην παρακολουθείτε” που επισημαίνει σε ιστότοπους που επισκέπτεστε ότι δεν θέλετε να παρακολουθείτε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Η παρακολούθηση δεν είναι ίδια με τη χρήση ή τη συλλογή πληροφοριών σε σχέση με έναν ιστότοπο. Για τους σκοπούς αυτούς, η παρακολούθηση αναφέρεται στη συλλογή προσωπικών στοιχείων από καταναλωτές που χρησιμοποιούν ή επισκέπτονται έναν ιστότοπο ή μια διαδικτυακή υπηρεσία καθώς μετακινούνται σε διαφορετικούς ιστότοπους με την πάροδο του χρόνου. Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες δεν παρακολουθούν τους επισκέπτες τους σε ιστότοπους τρίτων. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι τρίτων ενδέχεται να παρακολουθούν τις δραστηριότητες περιήγησής σας όταν σας εξυπηρετούν, το οποίο τους επιτρέπει να προσαρμόζουν αυτό που σας παρουσιάζουν.

Διαφημίσεις

Ενδέχεται να επιτρέψουμε σε ορισμένες εταιρείες τρίτων να μας βοηθήσουν να προσαρμόσουμε τις διαφημίσεις που πιστεύουμε ότι μπορεί να ενδιαφέρουν τους χρήστες και να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν άλλα δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες των χρηστών στον ιστότοπο. Αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να προβάλλουν διαφημίσεις που ενδέχεται να τοποθετούν cookies και να παρακολουθούν αλλιώς τη συμπεριφορά των χρηστών.

Συνεργάτες

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς στους συνεργάτες μας για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε σχετικά ή πρόσθετα προϊόντα και υπηρεσίες. Τυχόν πληροφορίες σχετικά με εσάς που παρέχουμε στους συνεργάτες μας θα αντιμετωπίζονται από αυτούς τους συνεργάτες σύμφωνα με τους όρους αυτής της Πολιτικής.

Μάρκετινγκ μέσω email

Προσφέρουμε ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε οικειοθελώς ανά πάσα στιγμή. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε εμπιστευτική τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δεν θα αποκαλύψουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε τρίτους, εκτός εάν επιτρέπεται στην ενότητα χρήσης και επεξεργασίας πληροφοριών ή για τους σκοπούς της χρήσης τρίτου παρόχου για την αποστολή τέτοιων μηνυμάτων. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω e-mail σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Σύμφωνα με τον νόμο CAN-SPAM, όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται από εμάς θα αναφέρουν σαφώς από ποιον είναι το e-mail και θα παρέχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τον αποστολέα. Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ακολουθώντας τις οδηγίες κατάργησης εγγραφής που περιλαμβάνονται σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επικοινωνώντας μαζί μας. Ωστόσο, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε βασικά email συναλλαγών.

Σύνδεσμοι προς άλλους πόρους

Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες περιέχουν συνδέσμους προς άλλους πόρους που δεν μας ανήκουν ή δεν ελέγχονται. Λάβετε υπόψη ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου τέτοιων άλλων πόρων ή τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να είστε προσεκτικοί όταν αποχωρείτε από τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες και να διαβάζετε τις δηλώσεις απορρήτου κάθε πόρου που μπορεί να συλλέγει Προσωπικές Πληροφορίες.

Ασφάλεια πληροφοριών

Διασφαλίζουμε τις πληροφορίες που παρέχετε σε διακομιστές υπολογιστών σε ελεγχόμενο, ασφαλές περιβάλλον, προστατευμένο από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Διατηρούμε εύλογες διοικητικές, τεχνικές και φυσικές διασφαλίσεις σε μια προσπάθεια προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, τροποποίηση και αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών στον έλεγχο και τη φύλαξή τους. Ωστόσο, δεν είναι εγγυημένη καμία μετάδοση δεδομένων μέσω διαδικτύου ή ασύρματου δικτύου. Επομένως, ενώ προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, αναγνωρίζετε ότι (i) υπάρχουν περιορισμοί ασφάλειας και απορρήτου του διαδικτύου που είναι πέρα από τον έλεγχό μας. (ii) η ασφάλεια, η ακεραιότητα και το απόρρητο όλων των πληροφοριών και δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ εσάς και του ιστότοπου και των Υπηρεσιών δεν είναι εγγυημένα. και (iii) οποιεσδήποτε τέτοιες πληροφορίες και δεδομένα μπορεί να προβληθούν ή να παραβιαστούν κατά τη μεταφορά από τρίτο, παρά τις καλύτερες προσπάθειες μας.

Παραβίαση δεδομένων

Σε περίπτωση που συνειδητοποιήσουμε ότι η ασφάλεια του ιστότοπου και των υπηρεσιών έχει παραβιαστεί ή ότι οι προσωπικές πληροφορίες των χρηστών έχουν αποκαλυφθεί σε μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη ως αποτέλεσμα εξωτερικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, επιθέσεων ασφαλείας ή απάτης, διατηρούμε την δικαίωμα λήψης κατάλληλων μέτρων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της διερεύνησης και της υποβολής εκθέσεων, καθώς και της κοινοποίησης και της συνεργασίας με τις αρχές του νόμου. Σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων, θα ειδοποιήσουμε τα θιγόμενα άτομα εάν πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος βλάβης για τον χρήστη ή εάν απαιτείται διαφορετική ειδοποίηση από το νόμο. Όταν το κάνουμε, θα δημοσιεύσουμε μια ειδοποίηση στον ιστότοπο, και θα σας στείλουμε ένα email.

Αλλαγές και τροποποιήσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική ή τους όρους της σχετικά με τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες κατά καιρούς κατά την κρίση μας και θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα προσωπικά στοιχεία. Όταν το κάνουμε, θα αναθεωρήσουμε την ενημερωμένη ημερομηνία στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Ενδέχεται επίσης να σας ειδοποιήσουμε με άλλους τρόπους, όπως μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που έχετε παράσχει. Οποιαδήποτε ενημερωμένη έκδοση αυτής της Πολιτικής θα τεθεί σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτηση της αναθεωρημένης Πολιτικής, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μετά την έναρξη ισχύος της αναθεωρημένης Πολιτικής (ή άλλης τέτοιας πράξης που καθορίστηκε εκείνη τη στιγμή) θα αποτελεί τη συγκατάθεσή σας για αυτές τις αλλαγές. Ωστόσο, δεν θα χρησιμοποιήσουμε, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία με τρόπο ουσιαστικά διαφορετικό από αυτόν που δηλώθηκε κατά τη στιγμή της συλλογής των προσωπικών σας στοιχείων.

Αποδοχή αυτής της πολιτικής

Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει αυτήν την Πολιτική και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της. Με την πρόσβαση και χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτήν την Πολιτική. Εάν δεν συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους όρους αυτής της Πολιτικής, δεν έχετε εξουσιοδότηση για πρόσβαση ή χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την Πολιτική ή θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με ατομικά δικαιώματα και τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να το κάνετε μέσω της φόρμας , ή να στείλετε ένα email στη διεύθυνση info@cretations.com ή να γράψετε μια επιστολή προς τη Στεργιογιάννη 7, 71305, Ηράκλειο, Ελλάδα.

Το έγγραφο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 1 Μαΐου 2021.