Γενικές πληροφορίες

Στο κατάστημα μας, η προτεραιότητα μας είναι να χτίσουμε μία σχέση μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες. Για αυτό τον λόγο, όλα τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας.Για κάθε δημιουργία, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά Ασήμι 925º ή Χρυσό (14K, 18K).Αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε άλλο υλικό όπως ανοξείδωτο ατσάλι ή χαλκό.Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε άλλα υλικά πέραν Χρυσού και Ασημίου, το τονίζουμε στην σελίδα του προϊόντος.
Ο άνθρωπος στο πέρασμα του χρόνου, έχει κόψει και επεξεργαστεί παραπάνω από 3.000 ορυκτούς λίθους και πετρώματα εκ των οποίων σήμερα, υπάρχουν περίπου 100 ημιπολύτιμοι και πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούνται στα κοσμήματα. Οι υπόλοιποι είναι απλά πολύ ευαίσθητοι για να φορεθούν.Αυτός όμως που πραγματικά θα φωτίσει τα μάτια σου είναι αυτός που ταιριάζει με το στυλ και την προσωπικότητα σου.Παρόλο που πλέον υπάρχει πληθώρα συνθετικών λίθων στο εμπόριο, εμείς επιλέγουμε και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε αυθεντικούς ορυκτούς πολύτιμους λίθους. Για εμάς, η ομορφιά, η ανθεκτικότητα και η διαχρονικότητα είναι κύριες προτεραιότητες.Πολλοί επιλέγουν να στολίζονται με κοσμήματα τα οποία περιέχουν ολόκληρο τον λίθο. Όμως η κοπή και η στίλβωση του ορυκτού μπορεί να δώσει επίσης ένα εξωπραγματικό και όμορφο αποτέλεσμα.Για να είστε σίγουροι πως δεν υπάρχουν εκπλήξεις, δηλώνουμε ρητά τους λίθους και κρύσταλους που χρησιμοποιούμε  στην σελίδα του κάθε προϊόντος.
Άσχετα με το πόσο ακριβό και φινετσάτο είναι ένα κόσμημα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενδεχομένως να έχουν κάποια ευαισθησία σε αυτό. Ακόμα και κοσμήματα φτιαγμένα από γνήσιο Ασημί η Χρυσό, είναι πιθανόν να δημιουργήσουν αποχρωματισμό σε συγκεκριμένους ανθρώπους.Συμβουλές για να αποφύγεις το δέρμα σου να γίνει πράσινο δεν είναι απαραίτητα καθολικές και δεν σχετίζονται με την αξία του κοσμήματος.Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα μπορεί να είσαι στο κατάλληλο μέρος! Τα κοσμήματα μας δεν περιέχουν κανένα “περίεργο” ή μη εγκεκριμένο υλικό.Πάρα την προσπάθεια μας, προτείνουμε να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες:
  • Μία τσάντα με φερμουάρ, μακρυά από προϊόντα περιποίησης δέρματος, είναι πάντα προτιμότερη
  • Είναι ωραίο να αλλάζεις συχνά τα κοσμήματα σου
  • Προσπάθησε να φοράς τα Χρυσά κοσμήματα ξεχωριστά από τα Ασημένια
  • Ένα απαλό σκούπισμα με πανάκι, είναι ικανό να δώσει την γυαλάδα που τους λείπει

Αποστολή & Παράδοση

Αρχικά δες τα εισερχόμενα μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που χρησιμοποιείς ή/και τον φάκελο Spam, και ψάξε το μήνυμα με θέμα Shipping Confirmation Email. Αν βρεις το μήνυμα αυτό, θα περιέχει ένα σύνδεσμο με τον αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας. Άνοιξε το σύνδεσμο για να δεις που βρίσκεται το πακέτο σου. Μπορείς επίσης να δεις την εξέλιξη της παραγγελίας αν συνδεθείς στον λογαριασμό σου στην σελίδα μας.Αν κανένας από τους παραπάνω τρόπους δεν δουλεύει, επικοινώνησε μαζί μας στο support@cretations.com. Θα χρειαστούμε την διεύθυνση παράδοσης, το email με το οποίο έγινε η παραγγελία, και τον αριθμό παραγγελίας. Μόλις έχουμε αυτές τις πληροφορίες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατόν με περισσότερες λεπτομέριες.Αν το tracking information δεν έχει ανανεωθεί για 2-3 ημέρες, μην ανησυχείς! Είναι πλήρως φυσιολογικό. Μερικές φορές θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις αποστολές, οπότε μπορεί να περιμένεις λίγες ημέρες ακόμη. Εάν όμως δεν έχεις δει καμία εξέλιξη στην παραγγελία σου για πάνω από 7 ημέρες, επικοινώνησε μαζί μας και θα σε βοηθήσουμε να εντοπίσεις το πακέτο σου!
Ακόμη δεν έχεις παραλάβει το δέμα σου ενώ η κατάσταση της παραγγελείας δείχνει ό,τι “Παραδώθηκε”; Δοκίμασε να ρωτήσεις κάποιον γείτονα πρώτα, έτσι ώστε να βεβαιωθείς ό,τι δεν το έδωσαν στο λάθος σπίτι ή ήρθαν και δεν σε βρήκαν εκεί. Μερικές φορές, οι courier αφήνουν δέματα σε διπλανές πόρτες καταλάθος (oops!).Άλλες φορές, οι μεταφορείς μαρκάρουν το προϊόν σαν να έχει παραδωθεί, πριν φτάσουν στην πόρτα σου. Συνήθως εμφανίζονται μεταξύ 24 και 48 ωρών, οπότε κάνε λίγο υπομονή!Εάν πιστεύεις ό,τι κάτι έχει πάει λάθος και δεν έχεις παραλάβει ακόμη το δέμα σου, θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε να το εντοπίσεις. Επικοινώνησε μαζί μας, στέλνοντας το όνομα σου, την διέυθυνση αποστολής, και το email με το οποίο έκανες την παραγγελία σου. Τέλος, μην ξεχάσεις τον αριθμό παραγγελίας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν, με περισσότερες λεπτομέριες για την δέμα σου.
Ξέρουμε ό,τι θέλεις να παραλάβεις τα κοσμήματα σου το συντομότερο δυνατόν, οπότε καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τα δώσουμε στην μεταφορική εντός 3 με 5 ημερών από την στιγμή της παραγγελίας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι περίπου 4 με 6 εργάσιμες ημέρες, χωρίς τον χρόνο προετοιμασίας.Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται από την Κρήτη, και οι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν ανάλογα με την τοποθεσία σας. Προσφέρουμε και υπηρεσίες ταχείας παράδοσης κατόπιν συννενόησης, με έξτρα κόστος.
Ανταλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές εώς και 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.Το κόσμημα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση.Εάν το κόσμημα δεν είναι ελλατωματικό, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.Η διαφορά στο χρώμα του εικονιζόμενου κοσμήματος και αυτού που θα παραλάβεις, ενδέχεται να οφείλεται στον φωτισμό τον οποίο τραβήχτηκε η φωτογραφία ή τις ρυθμίσεις φωτεινότητας της οθόνης σου και δεν θεωρείται ελλάτωμα.Σε περίπτωση που το κόσμημα κατά την επιστροφή του, έχει εμφανής σημάδια κακομεταχείρισης ή άλλες φθορές, το κόστος επισκευής επιβαρύνει τον πελάτη. Για παράδειγμα, κοσμήματα στα οποία έχει αφαιρεθεί ο λίθος ή έχουν χτυπηθεί.

Εγγύηση

Σε κάθε κόσμημα προσφέρουμε εγγύηση εφ’όρου ζωής. Επιπλέον, κάθε επισκευή είναι δωρεάν. Αποδεχόμαστε επιστρόφες μέχρι και 14 ημέρες μετά την παραλαβή του κοσμήματος. Τα μεταφορικά έξοδα, επιβαρύνουν τον πελάτη.Για επιστροφές, προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις κάποιο courier με επιλογή παρακολούθησης της αποστολής. Τα κοσμήματα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, και στο κουτί το οποίο παρελήφθησαν για πλήρης αποζημίωση.Μόνο η τιμή αγοράς θα επιστραφεί. Τυχόν δασμοί ή ΦΠΑ οι οποίοι έχουν πληρωθεί πέραν του 24%, δεν επιστρέφονται. Καθώς και οποιοδήποτε έξτρα μεταφορικό κόστος (π.χ. για ταχεία παράδοση).Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο με τον αγοράστηκε το κόσμημα.Αν το κόσμημα έρθει σε κακή κατάσταση, σπασμένο ή ελλατωματικό, παρακαλώ επικοινώνησε κατευθείαν με την εξυπηρέτηση πελατών (support@cretations.com) μέχρι και 5 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας.
Οποιαδήποτε επισκευή κοσμήματος δεν περιλαμβάνει χρεώση. Χρέωση υπάρχει μόνο για την αντικατάσταση ημιπολύτιμων/πολύτιμων λίθων σε περίπτωση που έχουν χαθεί ή είναι σπασμένοι.Για επιστροφές, προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις κάποιο courier με επιλογή παρακολούθησης της αποστολής, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος/η ό,τι το δέμα σου θα φτάση με ασφάλεια στον παραλήπτη.Για να επιστρέψεις το κόσμημα σου, επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών (support@cretations.com) πριν την αποστολή.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παρακάτω θα βρεις όλους τους πιθανούς τρόπους για να σου παρέχουμε υποστήριξη σχετικά με την αγορά σου, την παραγγελία σου, τεχνικά θέματα, πληρωμές και επιστροφές.Για να είσαι σίγουρος/η πως θα σου παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε γρήγορο χρόνο, θα χρειαστούμε μερικές πληροφορίες.
παραγγελίες – αγορές – πληρωμές – αποστολές
Οτιδήποτε έχει να κάνει με παραγγελίες που έχεις τοποθετήσει, είτε έχεις παραλάβει είτε βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας, βεβαιώσου ότι κατά την επαφή σου με την εξυπηρέτηση έχεις σημειώσει τον αριθμό παραγγελίας (Order Id) καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου που έκανε την παραγγελία, εκτός αν είσαι εσύ αυτός/η που την έκανες.
Τεχνικά θέματα
Οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνικά ζητήματα, όπως η αδυναμία καταχώρησης παραγγελίας ή η αδυναμία πληρωμής της παραγγελίας σου, βεβαιώσου ό,τι έχεις επισυνάψει οτιδήποτε σχετική πληροφορία (π.χ., αριθμό παραγγελίας, κωδικό προϊόντος, μέθοδο συναλλαγής).Για παράδειγμα, αν αντιμετωπίζεις θέμα με κάποιο συγκεκριμένα κόσμημα, όπως να το προσθέσεις στο καλάθι σου, βεβαιώσου ό,τι κατά την επικοινωνία έχεις σημειώσει τον κωδικό του κοσμήματος όπως φαίνεται στην σελίδα κάθε προϊόντος (SKU).
Επιστροφές
Παρόλο που καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εκδώσουμε επιστροφές κοσμημάτων το ταχύτερον δυνατόν, μερικές φορές η διαδικασία των συστημάτων πληρωμής, η παράδοση των προϊόντων και ο φόρτος εργασίας, μπορούν να δημιουργήσουν καθυστερήσεις.Αν η επιστροφή χρημάτων είναι συσχετίζεται με την επιστροφή κάποιου κοσμήματος, να γνωρίζεις ό,τι δεν κάνουμε συναλλαγές πριν παραλάβουμε το κόσμημα.Επίσης, για να κυλίσει ομαλά η διαδικασία επιστροφής προϊόντος, βεβαιώσου ό,τι έχεις συμπεριλάβει τον κωδικό παραγγελίας (Order Id) κατά την επικοινωνία.
Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν στην ακόλουθη διεύθυνση:Μάριος ΚανάκηςΣτεργιογιάννη 7,Ηράκλειο 71305Ελλάδα 
Ο καλύτερος τρόπος να λάβεις υποστήριξη είναι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Προσπαθούμε πάντα να απαντάμε εντός 2 εργάσιμων ημερών.
παραγγελίες – αγορές – πληρωμές – αποστολές
Email: support@cretations.com
Τεχνικά θέματα
Email: admin@cretations.com
Επιστροφές
Email: sales@cretations.com
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας με την χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης για μία πιο δραδαστική εμπειρία.